background

Monday, January 25, 2010

HAPPY BIRTH DAY MOM AND KAK YONG...















Ni la emak saya... ngn Tisya busysukk...anakku itu




Harini 25/01/10 akah besday my sis ..(kak yong). Kak yong dah 29.. aku lak dah 28..Alamakk bunyi mcm dah tua kan...hehehehhe
And happy belated birthday to our luvly mom's on 23/01/10 hritu.. pagi2 lg aku dah call mak wish her happy brithday.. alhamdulillah mak dah baik demam dah... dgr suara dia mcm dh ok.. semoga mak sihat2 selalu..
okesss nak sambung keje balik ni....

Wednesday, January 20, 2010

CONTENG TANGAN..































Ni la perangai dakkecik ni.... Pantang dpt pen , memula elok laa dia menulis.. agak dah penat menulis...dgn smgt nya lagi dia pun menconteng laa diri sendiri...habis kaki tangan diconteng nya.... adoiiii ... pastu nnti siap mai bgtau kt ibu dia ni... "ibu mia conteng tangan"... Emm ikut suka laa Mia... ibu tak larat nk pesan dah.. asal nya dia pndai conteng tngan n kaki tu alkisahnya.. masa dia umur setahun dulu.. kt school teacher slalu ajar lukis star * kt tngn time nak balik skolah... so bebudak ni pun apa lg...teringt2 la smpai umah... balik umah Mia dgn ayat mcm ni" ibu tulis star" memula aku tak paham.. sib baik laa ada acu dikyah ygpaham sbbdia penah keje nursery dulu... So aku pn keje dok lukis start laa kt tngan dia time balik keje ptg2..emm start itu laa bermulanya Mia suka menconteng tngan n kaki...watever laa anakku.... janji awak jadi anak yg solehah,, cerdik dan pintar.... Ibu sayang Miaa.... mmuuahhh..

Monday, January 18, 2010
















Kisah Mia busyukkk///...

Ni la puteri kesayangan ku yg seorng... Mia Hada Batrisyia..
Kat rumah ibu panggil Tisya@Mia.. kt skolah lak teacher and kawan2 panggil dia Mia.. sbb ape tak panggil Batrisyia or Tisya.. sbb ramai sgt kt skolah Mia ni nama Batrisyia... hurmmm .. agaknya masa tahun dorng ni lahir glamour sgt nama Batrisyia ni kan... itu yg ramai mak bapa nk letak nama Batrisyia... termasuk la aku..hehehhheh..Nanti aku upload lg gambo2 cik kecik ni ...okess..

first entry.... 18 January 10....

Ini first entry aku buat blog ni.. baru blaja nk berblog..hehe.. harini 18 jan...Monday.. Em smlm 17 january 2010 ,, besday aku. Genaplah umur ku 28 tahun...Tp sedihnya smlm aku kt spital. Mcm biasa la skarang rutin hidupku.. weekend je masa aku habis kt hospital.. nak tau sbb apa.. sbb aku kena cuci kidney..emm..mcm ni la permulaan hidup seorng pesakit buah pinggang..Tentang penyakit ni? anda suma nk tahu? nnti aku critakn di next entry... ni buat permulaan..okesss.. salamm..