background

Monday, July 26, 2010

cameron highland

Weekend smlm saya Mia n Dik yah kat cameron. Entry seterusnya akan dityg gambo.. wokeh

Saturday, July 17, 2010

Happy belated birthday "abg"

Ini dah kira lmbt sgt aku wish besday ni, actually birthday "abg " adalah on 13 july yg lepas.. baru je lepas.
happy besday khalilulhadi. semoga dirahmati allah selalu, dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan yg baik2
.













Dia dan wife dia.... ayahku yg kt belakang tu..heheh



Meesti korang pelik napa happy bsday abg in bracket ? Abg adalah panggilan utk adik aku yg no 3 ni. Dia la satu2 nya lelaki dlm kami 4 bradik. Masa kami kecik2 lg bila mak dpt adik yah,, dia pun terus la mak suh panggil abang.. smpai la skarang dia kami panggil abg. Tp kami jarang2 berjumpa..dan payah kot nak jmpa sgt. Sbb dia kerja nunn di tgh laut sana. Kejanya belayar.. sailorman la..mcm popeye tuu..hehe..

Ok... hope dia akan terus berjaya dlm kerjayanya di lautan samudera sana...
bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Friday, July 16, 2010

suka!!

suka nihhhhh..... suka suka suka...hihihihi
sya dh dpt pc baru. flat screen yg dh lama tunggu.
dulu orng len dpt flat screen , aku nenogk je. aku en ami je tak dpt masa tu. alasan sbb pc kamai masih ada warranty kot. entah la.
em tp sikalang saya dn en ami dh dpt pc baru yg lebih lawa dr mereka2 ,.hahhahhhahh aku sukaa...

tq to my madam boss yg p "buat ramai' kt itd supaya memberi pc baru kpd staff dia ini... hehehe. Lepas ni kerja msti lebih effisien , aku msti proaktif dr dulu... kita mesti lakukan perubahan ke arah lebih positif, lebih cemerlang gemilang terbilang..hahah
Insyaallah.

Tuesday, July 13, 2010

merata2..

Skarang dtg opis ja aku dok merata2.. sekjap tang sana kejp tang sini,, kejp tang sinun..
Sbb tmpt aku tak siap lagi. Tak best la nak kerja tmpat tkdak. Dgn mikir mals nk susun balik brg2..huhu
Ni online kt pc yg extra. sapa2 pn leh guna. Sib baik ada pc ni. .Em ok lah.. nnti crita lg

Thursday, July 8, 2010

Crita kena pindah tmpt. :(

Adohhhh... letih sunguh harini, naik je opis slpas aku cuti dr percutian kt hentian hritu tgk opis dhbertukarr wajah. Dinding dah jd color len, pastu partisyen suma dh berubah, dan aku mmg kena pindah kedudukan. dr dlm bilik keluar ke petisyen yg tak tau lagu mana, dgr2 bos ckp dia suh buat kat aku petisyen tinggi. Whateva la.. saya tak kisah, kita ni orng2 bawahan sahajeeeee, apa yg bos suh kita ikut je la. Kang bangkang kang kata melawan, tak pasai dpt surat kot.

Yang buat aku letih ni sbb nak kena pack suma barng2 dlm bilik ni. Pastu ngangkut laa keluar . Tp masalhnya skang ni. aku dh pack , tp brng takleh nak kuar sbb tmpt nye lom siap. Patu Encik yg patuut masuk ke bilik aku ni dh ckp nak masuk, tp dia tak le memksa suh aku kuar sbb dia seorng yg memahami. Kira encik ni dia seorng bos yg agak prihatin jgk la.

Sekarng ni nak wat keje pn mcm takde mood sbb bilik dah huru hara, brng suma dh pack masuk bakul masuk kotak. Pastu satu hal nnti nak kena kemas balik kt tmpt baru nnti. Huhhhhhh... Dr takde keje dah membanykkan keje2 kami ni. Ishhhhhh...
Tgk la esok., kalu siap tmpt aku tu, bule la aku pindah. Kalu tak jwbnya aku tkleh nk berganjak lagi la dr sini.

okesss ... itu aje crita pindah