background

Wednesday, January 20, 2010

CONTENG TANGAN..































Ni la perangai dakkecik ni.... Pantang dpt pen , memula elok laa dia menulis.. agak dah penat menulis...dgn smgt nya lagi dia pun menconteng laa diri sendiri...habis kaki tangan diconteng nya.... adoiiii ... pastu nnti siap mai bgtau kt ibu dia ni... "ibu mia conteng tangan"... Emm ikut suka laa Mia... ibu tak larat nk pesan dah.. asal nya dia pndai conteng tngan n kaki tu alkisahnya.. masa dia umur setahun dulu.. kt school teacher slalu ajar lukis star * kt tngn time nak balik skolah... so bebudak ni pun apa lg...teringt2 la smpai umah... balik umah Mia dgn ayat mcm ni" ibu tulis star" memula aku tak paham.. sib baik laa ada acu dikyah ygpaham sbbdia penah keje nursery dulu... So aku pn keje dok lukis start laa kt tngan dia time balik keje ptg2..emm start itu laa bermulanya Mia suka menconteng tngan n kaki...watever laa anakku.... janji awak jadi anak yg solehah,, cerdik dan pintar.... Ibu sayang Miaa.... mmuuahhh..

No comments:

Post a Comment