background

Tuesday, May 10, 2011

Rindu ..

Saya rindu......... Mia pn lg laa rindu....
Korang nak tau kenapa laa kami berdua ni rindu yerk?
Mnggu ni kami tinggal bedua je.. daddy a.k.a Mr MJ tak de kt umah.. huhuhuu
Dia skang ni kt Terengganu., sempena sukan badan berkanun SUKANUN yg berlangsung kt UMT.
Hadohhh... aku ni kalu dia takdak mmg tak berapa nk smangat je. Dtg keje pn tak semangat.. buat apa pn tak semangat,. Dia pegi sabtu weekend hritu. Lepas sukan Kindergarten Mia, dia hantar kami ke rumah Dik yah, pastu dia gerak la ke sana.
Yg lg mmbutkan aku sedih , hr mnggu tu Mia pulak tak berapa nk sihat.. bdn kejap panas, kjp ok. Tido mlm ,, terjaga nangis nak daddy.. Dgn aku plak yg nak melalak.. hahahhaha. Mia ni slalu jd mcm ni kalau daddy dia takde. Tp kalau ada, nk tido je cari aku, daddy ada pn tk layan. Haisshh mcm2 laa budak sorang ni...
Apa2 pun.. harap2 Mr. MJ balik cepat ye. Dan semoga dia menang dpt juara dlm sukan tu. Td dia sms, dh menang 2 game. Alhamdulillah...
Ok abg... good luck you and your team....

Happy Mothers Day...


Happy Mothers Day to my beloved mom.Pn. Hajjah Khalijah Bt Yob.. angah syang mak sgt2.
Tanpa mak tiada la kami. Terima kasih atas segala2 yg telah mak korbankan utk k ngh dr lahir smpai la skarang. Susah payah, pahit getir mak melahirkan, menjaga , mendidik dan membesarkan k ngh smpai k ngh berjaya tak akan penrnah k ngh lupa. Semoga emak snetiasa dilindungi Allah, diberikan kesihatan yg baik2. Dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu. I LOVE U VERY 2 MUCH... TERIMA KASIH EMAK... dan tak lupa buat my MIL...happy mothers day.

Kepada kakak ku jgk (kak yong) happy mothers day. Tak lupa jgk buat kengkawan ku dlm blog ni..dan ibu2 seluruh dunia... HAPPY MOTHERS DAY ...