background

Thursday, March 25, 2010

SALAM

Salam...

Emm dah lama tak update blog.. ini masalaha malas la ni. Lagi satu yg jadi lama.. sbb saya 3 mnggu dok wad.. mc selama 3 minggu.. jdnya takde laa nak berinternet kalu dah dok kat spital tu..kalu online broadband pun kalu en. meor tinggalkan laptop kat saya..

Emm sebenarnya ad mcm2 crita nk crita.. tp malsnya nk menaip... tnggu nnti lah bila modd rajin i sampai.. msti pangjang lebar saya mengarang...
Harini mak dan ayah saya ada kt umah.. dtg ngn HAdi skali.. Mlm td mereka smpai..MIA yg kena chicken pox pun sronok la tinggal kt umah ngn totok, wawan n alang dia. Kalu takpagi2 ni aku dah heret MIA masuk opis ni. takan nk tinggal dia sorng2 kt umah.. MAsalah bila kena chicken pox ni , itu la, takleh pegi nursery. alamtnya 1 -2 mnggu jgk laa dia tak skolah,.
OK.. smapi setakat sini.. NAk sambung keje balik.. NNti ssaya rajin saya update crita saya lg.. OK cauu..

No comments:

Post a Comment