background

Thursday, April 22, 2010

5th Anniversary. Mr MJ and Sue

Salam.....

21st April 2010... Pejam celik pejam celik..... diam tak diam..nahhh. dh 5 tahun usia perkahwinan ku dan Mr MJ.
Emm...alhamdulillah syukur. Aku bersyukur dikurniakan suami seperti dia. Walaupun nampak Mr Mj mcm tak romantik., tp ada laa jgk sket2 romantiknya..hehe. Tp yg paling ketara adalah sikap tanggungjawab dia terhadap aku dan d only one daughter kami MIA busyuk. Trima kasih abg kerna bersusah payah menjaga ayang diketika ayang sakit terlantar di hospital, abg terpaksa tidur atas krusi selama beberapa minggu sbb nak jaga ayang. Abg terpaksa korban cuti, korban dr jmpa kwn2 kt opis sbb kena jaga ayang. Abg terpaksa korban dr menghadiri kenduri kwn2 sbb kena dok kat spital. Abg terpaksa menguruskan kerja2 rumah diwaktu ayag sakit. HUHUHU.. sgt terharu bila mengenngkan saat ini. Sekarang abg ak perlu buat semua tu lg. Cuma kerja2 rumah yg berat2 je abg terpaksa buat.. sbb ayng dah tak bule mengngkt benda berat2 , sngn crita mmbuat kerja berat. Trima kasih abg..
Syukur alhamdulillah...sekarang saya dah hampir sihat sepenuhnya., sudah boleh berdikari, sudah boleh membuat kerja2 rumah seperti biasa, sudah boleh naik tangga laju2, sudah boleh tersenyum gembira.. alhamdulillah.. aku syukur padamu ya Allah. Trima kasih di atas kurniaanmu ini. Doakan saya sembuh sepenuhnya.
Bersyukur juga aku dikurniakan seorang anak yg cumell , yg cerdik, yg pandai berdikari walaupun dia masih kecil. Dia memahami sgt yg ibu dia sakit. Alhamdulillah. Mia skarnag semakin cerdik. Akan aku didik dan asuh dia hingga menjadi seorng yg berjaya. AMINN>..
Sayang abg sayang Mia.....
Sekian.. luahan hatiku... heheheh

2 comments:

  1. happy anniversaries!! moga kekal ke akhir hayat ye awak..:)

    ReplyDelete
  2. lambat nak wishkan..moga berkekalan..daddy rock tu hehehe...tapi dlm ati ada kebun bunga heheh

    ReplyDelete