background

Saturday, July 17, 2010

Happy belated birthday "abg"

Ini dah kira lmbt sgt aku wish besday ni, actually birthday "abg " adalah on 13 july yg lepas.. baru je lepas.
happy besday khalilulhadi. semoga dirahmati allah selalu, dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan yg baik2
.













Dia dan wife dia.... ayahku yg kt belakang tu..heheh



Meesti korang pelik napa happy bsday abg in bracket ? Abg adalah panggilan utk adik aku yg no 3 ni. Dia la satu2 nya lelaki dlm kami 4 bradik. Masa kami kecik2 lg bila mak dpt adik yah,, dia pun terus la mak suh panggil abang.. smpai la skarang dia kami panggil abg. Tp kami jarang2 berjumpa..dan payah kot nak jmpa sgt. Sbb dia kerja nunn di tgh laut sana. Kejanya belayar.. sailorman la..mcm popeye tuu..hehe..

Ok... hope dia akan terus berjaya dlm kerjayanya di lautan samudera sana...

No comments:

Post a Comment