background

Thursday, July 8, 2010

Crita kena pindah tmpt. :(

Adohhhh... letih sunguh harini, naik je opis slpas aku cuti dr percutian kt hentian hritu tgk opis dhbertukarr wajah. Dinding dah jd color len, pastu partisyen suma dh berubah, dan aku mmg kena pindah kedudukan. dr dlm bilik keluar ke petisyen yg tak tau lagu mana, dgr2 bos ckp dia suh buat kat aku petisyen tinggi. Whateva la.. saya tak kisah, kita ni orng2 bawahan sahajeeeee, apa yg bos suh kita ikut je la. Kang bangkang kang kata melawan, tak pasai dpt surat kot.

Yang buat aku letih ni sbb nak kena pack suma barng2 dlm bilik ni. Pastu ngangkut laa keluar . Tp masalhnya skang ni. aku dh pack , tp brng takleh nak kuar sbb tmpt nye lom siap. Patu Encik yg patuut masuk ke bilik aku ni dh ckp nak masuk, tp dia tak le memksa suh aku kuar sbb dia seorng yg memahami. Kira encik ni dia seorng bos yg agak prihatin jgk la.

Sekarng ni nak wat keje pn mcm takde mood sbb bilik dah huru hara, brng suma dh pack masuk bakul masuk kotak. Pastu satu hal nnti nak kena kemas balik kt tmpt baru nnti. Huhhhhhh... Dr takde keje dah membanykkan keje2 kami ni. Ishhhhhh...
Tgk la esok., kalu siap tmpt aku tu, bule la aku pindah. Kalu tak jwbnya aku tkleh nk berganjak lagi la dr sini.

okesss ... itu aje crita pindah

No comments:

Post a Comment