background

Wednesday, June 30, 2010

Excited lak aku...hahahah

Tak sabaq rasanya nak p naik bas uia beramai2 jumaat ni ke terengganu...Dah lama dh aku tak join mereka2 ni p bercuti.. ala family day.
hahahahhaah... Thanks my dear mr MJ bwk saya ngn Mia kali ini.. haha, tahun lepas p tioman dia tak bwk alasan mahal..huhh.. saya merajukkk... Ha tahun ini berani dia tak bwk lg, mau aku lari balik kg,, dok diam2 kat sana takmo balik dah sini..hahahhhahhhha. (ceh bule ka tu?? ckp bule la hahahahha)..
Baru dia p penang 5 hari aku dh rindu. Tp kan kalu aku balik kg tanpa dia tp ni dgn keizinan dia la bule plak aku tak brapa rindu kt dia... hahahhahah pelik betui laa no..Tp kalu dia takda p outstation ka msti aku yg rindu lelebihhh. citttt.
Eh apadaaaa dah melalut crita len plak dah.. rindu rinduan plak... sori nooo..Ni sbb tgh dok dgaq lagu jiwang 2 karat kumpulan spoon ni.. Memori sekuntum rindu. hahahahah

Nak p jalan sgttt excited,, tp aku malasnya nak pack barang masuk bag. Aduhhh mokcik malass!!!
Brg Mia, aku tak reti nk bwk baju budak kecik ni sket2, aku suka bwk lebih supaya in case apa2 leh tukaq2, tak la kalut. Baju aku pon sropa la. Tu yg slalu Mr MJ dok marah aku , dia nnti kata " barang mcm nk dok setahun.." hahah . Ala biaq la, ayang yg nyusun brng dlm bag,,hahah tp yg tukang ngangkat bag dia la kan... kahakahaahkahka .Mana lg teruk????. Kejam jgk aku no. Sian dia. Barang dia takpa sket ja.. orng laki la katakan, depa simple ja tambah2 Mr MJ, kalu bule ringkas seringkas ringkasnyaaa... hemmm.

ok lah.. nnti crita di hari kejadian lak no.. byeee

3 comments:

  1. sue..
    mcm2 ler ko..
    suke yer ko meor bwk jln.
    ahaha..
    selamat holiday..
    aku takleh follow....
    baby kecik lagi.
    enjoy!!

    ReplyDelete
  2. iyee ayuu... hahahhahah..
    gitu laaa kira2 nyaa...
    apsal ko tak gie... jom aa bwk laa setot ngn embam gigirl tu....
    o ye betui jg yer susah gak kan sbb p pulau. nak nek bot la itu ini bagai...
    okess tq yer. yuuu..
    enjoyy

    ReplyDelete
  3. hehehe mcm2 dak sue.okla kita jumpa esok mlm..tapi syg tak satu bas..sajer je mereka pisahkan kita hehehe

    ReplyDelete