background

Wednesday, June 1, 2011

masak apa??

Harini nak masak apa pulak yer?
Skang ni aku dh start masak balik dah setelah beberapa lama rutin memasak selepas balik kerja terhenti dek kerana Mr MJ kurng mkn sbb kena jaga berat bdn utk tarik tali..
Aku suka.. hihihi... Tp masalah skang ni. Aku plak yg kuat mkn.. bdn pun dh terasa naik dh ni
Peha pun dah belaga peha sebelah dh ni...Tkleh jd ni.. huhuhu

8 comments:

  1. saya pun dah lama tak rasa masakan awk heheheheh

    ReplyDelete
  2. yer kawan....
    kak yani.. awak dtg laa umh saya... saya mask tuk awak... aha ayu.. good idea jgk.. wat potluct kan.. jom aaa.. kak yani masak udang sedp,, ayu buat dessert, huda , kliza,, masak lauk pauk sedp... pastu bekelah.. besttnyaaa

    ReplyDelete
  3. huhuhuh..saje suggest sbb bab buat dessert tu jerlah aku reti.
    nak maska terer cam korang..
    huh..
    10 tahun lagi.
    syu,,check selasa aritu ape progress.

    ReplyDelete
  4. alaa.. ayuu./.. gedikss laa ko tak reti masak.. yg ko masak ayam panggang suma tu teliurr aku....haa nnti aku suh ko masak aym pnggang or lamb BBQ..bule yee...hihihih Check apa selasa tu? Chekc drh aku ke? result dia nnti kamis depn baru tau bila jmpa doc

    ReplyDelete
  5. syud... biar le badan naik sket.. ku rindu kamu yg gebus dulu. baru sedap cubit.(macam diriku)

    ReplyDelete
  6. owhh..
    syud..
    gthu la nak potluck.
    buat sesi gossip kecik2 jerlah weih..
    aku tgh free..
    bbq?!
    boleh jer klu nak guna service...
    nnti aku bg quotation.
    ahahhaha!!

    ReplyDelete
  7. Owh kak chibi... aha laa kan.. mmg nak gebuss cam dulu.. cuma taknak peha ni bertemu peha.. skang ni naik kt peha dulu.. owh kak cihibi sukee ek cubit cubitan>??? hihihi

    Ayu oiii.. ko siap nak bg quotation? adohh... tak jd laa BBQ.. hikhikhik

    ReplyDelete