background

Tuesday, March 20, 2012

Assalamualaikum

Salam semua.. Dah 2 bulan lebih aku tak hupdate blog ni kan... dah teruk dah rupa. Tak tau laa napa aku mls sgt nak update blog ni.
Mlm td baru smpai dr kg.. Jumaat lepas kami tolak balik kulim. Saja balik amik mak, n ziarah kubur ayah tersayang..bila balik kg ni memg laa sgtt best. maunya tak sgt best.. balik rumah tmpt kita dibesarkan.. Mcm2 kenangan dok ada. Aku kan kalu balik kulim, aku suka sgt p pasar ( kalu orng utara ckp p pasar tu p market.) Sbb apa tau, kt sana suma ikan, ayam, daging fresh2 belaka., tak mcm kt keyell ni. Sayur2 yg segar2, termasuk laa syur kg yg mcm2 jenis, tak lupa jgk buah2an yg mcm2. Pastu p pasar mlm.. mcm2 mknan dok ada.. harga murah2 plak tu..
Kalau bule, nak pindah balik dok sana.. tak la tensyen otak, tak serabut itu ini. Best kan...Tapi buleh ka??
Hopefully satu hari nanti..

3 comments:

  1. yup..... anis pon rasa camtu.... kalu diberi kesempatan n peluang, nak ja balik dok kat kampung....aduh...

    ReplyDelete
  2. ah ah kan Anis.. alangkah bagusnya kalu kita balikdok dkt ngn mak ayah kita...berdoa ja lah..

    ReplyDelete
  3. huhu. L duduk kulim jugak dulu.. sekolah sri kulim.. hahah

    jom tambah ilmu sikit..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

    ReplyDelete