background

Tuesday, July 16, 2013

Lamb chop with black pepper mushroom sauce....




Assalamualaikum.... wahh mmg lama bebenor saya dh update apa2 kt blog ni kan..

Hairni mood rajin pulak.. bulan2 posa ni . dok keja cari resipi ja.. dok tgk blog2 masak.. So rasa mcm rajin pulak nk masuk entri makanan yg aku dah penah masak ni..
Ok tu kat atas tu aku letak gambar lamb chop yg dh buat bulan lepas kot.. permintaan Mr MJ la ni.. so ni first time try buat sos sendiri.. alhamdulillah menjadi...
Tp disini aku malas nak taip resipi ya.. sapa2 nak bgtau la aku.. aku kasi....
Ok ..bai....

No comments:

Post a Comment