background

Tuesday, July 30, 2013

Iftar ke -20

Iftar ke- 20..... Siakap + talapia merah sweet sour, lemak cendawan + bilis , puyuh goreng, ayam masak apa taktau lupa dah...,ulam + samabal belacan
Lauk2 ni mak saya dan saya yg masak..... mak masak lemak cendawan tu.. sgt mabelessss.... dan saya masak ikan dan ayam yg hitam ttu.. Actually ayam yg hitam tu aku lupa nama apa entah... tgk dlm majalah rasa... so ikut je resipi dlm tu..tp bg aku rasanya better daging dr ayam la utk resepi tu..
Ok lah sekian utk harini...

No comments:

Post a Comment