background

Wednesday, December 8, 2010

Enjoy




Last weekend aku ke Singapore dgn kwn2 ofis dan paling best sbb aku dpt bwk Mia syg...
paling paling sgt best dpt masuk Universal Studio.. seronok dpt bwk Mia p jln2. Merasa dia pegi tempat orng....
we enjoy together....



4 comments:

  1. ko kan..pergi singapore tpi blik sejibik sebenier pun tak bg.
    aku majuk nih..
    kang aku tangkap hamster mia,aku buat lauk!
    huuuuh

    ReplyDelete
  2. alaaaaaaa. sowi aaaa.. mahall aa sna.... aku bli tuk adik baradik ku ja.. Ko jgn aa majuk... buruk ko merajuk.. hahahahha
    Ko lalu ke nak makn hamster??? aiyaaakkkkk

    ReplyDelete
  3. ahahha
    lalu jer klu dah buang bulu semua.
    ahahha
    sengal..
    yerlah - yerlah.
    xder pun takperlah
    aku pun merajuk pun
    huuu

    ReplyDelete
  4. hehehe tergamak ke nak mkn hamster tu..hehehehh.wat apa 3 rasa ke heheheh

    ReplyDelete