background

Wednesday, December 21, 2011

M.C. 2 hari..,huhu

Assalamualaikum....


Hai semua..dh 4 hr aku tak jenguk blog ni..harini baru bersua kembali...
Kisahnya.. Hari Ahad dan Isnin aku dpt MC.. sambung cuti laa aku dr weekend tu...Kaki kiri aku terseliuh kot... Urat bengkak.. keliling buku lali tu bengkak dan merah.
Sabtu tu aku dh rasa sakit2 dh keliling buku lali tu tp sket2 ja.. Naik ke Ahad..tu makin kuat.. mlm hri ahad tu lg laa kuat... jln pun dh terhencot2..nak naik tangga lg laa terhegeh2...Nasib baik laa mak aku ada kt umah.. mak lee tlg masak suma..
Aku rasa kaki aku jd gitu sbb aku bnyk kali terpeleot.(.terpelecok).. Nampaknya takleh pakai kasut tinggi dah la lepas ni..nak avoid dr berulang lagi sakit ni...
Emmm takpa laa... pasni nak p cari kasut yg rendah2 je la..

4 comments:

  1. patut la tak nampak online rupa nyer mc...ni dah ok ka...pi tukar bli kasut rendah skit.mak sihat ka

    ReplyDelete
  2. heheh... kak yani.. harini cheq mai opis pakai selipar jaa.. heheheheheh... mak sihat alhamdulillah.. mak dh balik kulim dah smlm ngn adik.

    ReplyDelete
  3. moga cepat sembuh..amin... kak napa x join GA/contest yg anis join... join la..mana tau da luck..hehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah dh sembuh anis... akak mmg hritu rasa nk join.. tp camno ek?? pastu dok busy itu ini tak dan nk tgk.. kt umah takleh online..anis ajaq akak ..tringi jgk nak try.. yg bunga tu.. akak ada gmbq ngn bunga.. heheeh

    ReplyDelete