background

Thursday, August 19, 2010

buka posa yg sgt bestt..

Salam

Harini baru rajin nak bercerita kembali...
Ni nk story ttg Ramadhan yg keempat hritu. Hri ni adalah hari yg sgt best bg aku... sgtt syok...
Tau sbb apa.. hrini family aku suma berbuka di rumah aku.. Kami berbuka ramai2.. Sesekali kumpul semua.. terasa sgtttt dia pnya syokkk tu.
tp sblum tu nak story hari sblum sabtu..Emak dan ayah hari rabu lg dah smpai K.L dan depa stay kt umah kak yong dulu.. Khamis mlm mak ayah stay kt umah dikyah pulak.. Then jumaat ayah dyalisis kt slyng hosp. Sabtu kami ke rumah ustaz |LUqman dkt sg pusu tu. Alhamdulillah semua dah dpt jmpa dgn beliau.. dan kami insyaallah akan pergi lg utk second appointment.
Harini aku decide nak ajak semua berbuka bersama kt umah aku.. Nampaknya semua orng setuju... heheheh sgtt seronok

Haritu mak masak sgttttt besstttt.. Semua orng msti suka kan bila dpt makan masakan dr air tngan
mak kita sendiri....

Menu haritu adalah nasi minyak, dalca daging+ sayur2an, ayam masak merah , kerabu tomato/air asam dan mee kari.... Emmm marvellous la... Tp aku ralat sgt rasa.. sbb aku tak ingt langsung nk amik gambar mkanan suma tu..tkpe laa raya ni akan ku terjah dapur mak aku... ehhehhh.. Tp mak msk mmg tersagttt la sedap....Terima kasih mak,,, terima kasih kerna tak penah rasa letih dr kami kecil smpai la dewasa mcm ni,, mak tak jemu2 masak tuk anak mak... Kami sayang mak forever,, dan taklupa jgk tuk ayah... kak ngah sayg both of U... and i PROUD to be your daughter...................


No comments:

Post a Comment