background

Tuesday, February 23, 2010

Good News

Ha ini laa yg aku dok tnggu2... setelah 2 bulan aku dok call sana call sini.. smpai naik tension... bengang..geram marah...suma2 yg seangkatan gnnya...Air dah dpt Purcahse order( PO)baru tuk air CAPD aku tu.. so esok aku akan order la kt company tu..MUdah2 an by this week dh ada air tu kt umah.. Skarang ni menunggu plak tarikh training kt spital.. lepas training leh la aku wat cuci CAPD ni kt umah je... tak payah lg pegi spital 3 hr 2 mlm tu... penat tau....tak bestt langsunggg....
OK... tak sabar nk tunggu esok.. nk order barang tu.. Thanks yo so much my dearest hubby... dia la yg pegi klinik UIA settle kan bnda ni..
  • Dah telajak cite ni...smbung skali nk ucap kat my hubby berjuta2 thank you yg tak terhingga sbb tak jemu2 menjaga aku kt spital...setiap kali aku warded dia pasti tido kt spital jgk dgn aku... (tp dia tido kt krusi sblah katil le ..heheh bkn satu katil ngn aku) Sanggup buangkan segala kncing or yak2 aku.. sbb terikat ngn mesin takleh la nk ke toilet..Ini la yg paling seksa...Nak tanak kena laa jgk.. Dia sanggup tido kt krusi smpai lenguh2 smpai kebas2.. Tiap2 pagi dia buatkan air milo panas tuk aku. Mlm dia blikan mkanan walaupun aku tak brapa nk selera mkn bila tgh buat dialisis ni disebbkn air penuh dlm perut.
  • Kadang2 bila terpikir balik.. rasa kesian n sedih sgt.. sbb aku bnyk nyusah kan dia dan keluarga aku sejak aku sakit ni.. tp bukan itu yg aku minta...aku terpaksa dek kerana sakit yg ditanggung.. Trima kasih semua.. Saya sayang anda semua.. especially my hubby n my family... tak lupa jgk kawan2 yg bg semangat...Thanks jgk to my adiks ( dikyah n zaidi) yg tak jemu2 melayan kerenah MIA... dan sudi menjadi acu papa n acu mama tuk MIA.. setiap kali aku warded... dorang la yg jaga MIA...3 hr 2 mlm la MIA dok ngn dorang..Aku sgt bersyukur sbb ramai orng yg sudi menolong kami..
  • Lepas ni ... bule la spent time bnyk kt umah... weekend aku tak payah lg la ke spital.... Bule la bg perhatian lebih kt puteri ku sorang tu... Sian dia sebelum ni weekend terpaksa tinggal ngn acu dia...
  • Syukur Alhamdulillah..........semoga aku sentiasa sihat dan disembuhkan dr penyakit ini....AMINN.....

2 comments:

  1. sue..alhamdulillah..moga allah permudahkan ok..ni ujian utk awak dan meor..tabah ok..setiap org ada jer kekurangan dan kelebihan so anggap semua ni sebahagian dari ujian allah swt.redha..meor memang baek.see pintu lab kami dia tolong tutup dan jaga...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, smoga awak cepat sembuh ok su, dan dipermudahkan semua urusan...:)

    ReplyDelete